Blokjesleggers gezocht voor het NK Afstanden

Hierbij een speciale oproep aan onze C-Junioren en ouder, die het NK Afstanden van dichtbij willen meemaken. Dit is je kans!

Van vrijdag 27 december 2019 t/m maandag 30 december 2019 vindt in Thialf het NK Afstanden plaats. Daar doen natuurlijk alle nationale topschaatsers aan mee. Ben je C-junior of ouder? Dan krijg je de de kans om als blokjeslegger de wedstrijden van dichtbij op het ijs mee te maken. Je staat er zo dicht op dat je Sven Kramer en Ireen Wüst hoort ademen en je voelt daadwerkelijk de rijwind van Kai Verbij en Thomas Krol. Dus wil je het NK afstanden van dichtbij ervaren en bijdragen aan het slagen van het toernooi? Stuur dan vandaag nog een mail naar Douwe Brouwer op via dhbrouwer@hotmail.com of bel of app hem op 06-53423750.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.