Zondag 24 november 2019 Mass Start voor Junioren B en C in Leeuwarden

Op zondag 24 november 2019 organiseert de Baancommissie Elfstedenhal een Mass Start voor Junioren B en C. Deze wedstrijd vindt plaats voorafgaand aan de Regiomarathon, die dezelfde dag in de Elfstedenhal wordt verreden.

De Baancommissie Elfstedenhal organiseert de Mass Start om jongere schaatsers van ieder niveau warm te laten lopen voor het marathonschaatsen in de regio Noord-Oost. De schaatsers mogen vanaf 16 jaar meedoen aan de Regiomarathon-competitie, maar kunnen daarmee via een Mass Start alvast kennismaken. 

De Mass Start is een wedstrijd over 16 ronden. Zowel dames als heren kunnen meedoen aan de wedstrijd. De wedstrijd is ingedeeld in twee categorieën: een categorie snelle rijders en een categorie minder snelle rijders. De schaatsers mogen zelf hun eigen niveau inschatten en bepalen in welke categorie ze willen starten.  Inschrijven kan via deze link op Schaatsen.nl. Op deze link vind je ook alle informatie over de wedstrijd.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.