World Cup-medaille voor Harm Visser

Het World Cup-weekend voor Junioren in Enschede heeft op de valreep nog succes opgeleverd voor de Ferwerter Iisclub. Harm Visser pakte een bronzen medaille op de Mass Start.

Dat Harm Visser een talentvolle marathonschaatser is, weten we natuurlijk allang. Maar zondag mocht hij zich ook internationaal meten op de Mass Start tijdens de World Cup. Harm Visser hoorde deze week pas dat hij mocht meedoen aan deze wedstrijd. Hij wist dus ook niet wat hij ervan mocht verwachten.

Zij verwachtingen werden overtroffen. Harm Visser haalde het maximale uit de wedstrijd over tien ronden, die voor hem eigenlijk veel te kort is om zijn marathonmotor warm te draaien. Na het succes van Jur Veenje van vorige week, zorgde Harm Visser met deze bronzen plak voor de tweede individuele medaille op het hoogste internationale juniorenniveau voor de Ferwerter Iisclub.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.