Wil je vaker komen trainen? Geef het ons door!

De afgelopen weken ervaren Douwe Brouwer en Klaas Elting bij de toegangspoortjes van de Elfstedenhal dat steeds meer enthousiaste schaatsers zich daar melden om vaker te trainen. Daar zijn we natuurlijk als club heel blij mee. Maar het vergt ook de nodige organisatie om een extra trainingsuur administratief in orde te maken.

In het verleden schreven Douwe en Klaas de veranderingen vaak op een papiertje. Maar je weet wat er met een papiertje gebeurt. Het belandt zomaar onderin de sporttas, in een broekzak in de wasmachine of tussen de trainingsschema’s. Heel vervelend, want de wijziging komt dan niet door bij de de ledenadministratie van de Ferwerter IIsclub en de administratie van de Baancommissie Elfstedenhal. Het gevolg is dat je de weken erna niet met jouw pasje door de toegangspoortjes kan.

Vul het wijzigingsformulier in! 

We willen Douwe en Klaas graag ontlasten en het wijzigingsproces verbeteren. Daarom vind je nu onder het kopje lidmaatschap meer/minder trainen op de website een verwijzing naar een “digitaal wijzigingsformulier”. Als je van plant bent om jouw trainingsuren te wijzigen, kun je dit formulier voorafgaand daaraan invullen en insturen. Dan kan de ledenadministratie de verschillende betrokkenen op de hoogte stellen en kunnen Klaas en Douwe voor jou een geschikte trainingsgroep zoeken. Ook als het niet mogelijk is om van trainingsuur te wijzigen, stellen ze jou daarvan vooraf op de hoogte. Daarmee voorkomen we teleurstellingen bij de ingang van de ijshal.

Trainingsuren gelden ook voor volgend seizoen

Let wel op dat we bij de aanvraag van de trainingszegels voor het nieuwe seizoen rekening houden met jouw aantal trainingen van dit seizoen. Wil je dus het volgende seizoen meer of minder gaan trainen? Geef dat dan direct na afloop van het schaatsseizoen(uiterlijk 1 mei 2020) door via de mail aan ledenadministratie@ferwerteriisclub.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.