vrijdag 27 december 2019: de 11e “Schaatsnacht van Eindhoven”

Op vrijdag 27 december 2019 vindt in op de schaatsbaan van Eindhoven de 11e “Schaatsnacht van Eindhoven” plaats. Tijdens ‘s werelds grootste toertocht op kunstijs kunnen jong en oud een gezellig sfeertje verschillende afstanden rijden.

De schaatsnacht begint om 17.30 uur met de allerjongste deelnemers die een tocht rijden, variërend van een kwartier tot een uur. Daarna komen om 18.45 uur de anderen in actie. Zij rijden niet in tijd, maar in afstanden. De schaatsers kunnen kiezen uit afstanden van 25, 50, 75, 100, 150 en 200 kilometer. De rondes worden geteld met een transponder. Een DJ en een live band zullen de schaatsers muzikaal ondersteunen bij halen van hun schaatsdoel.

De informatie over de “Schaatsnacht van Eindhoven” en hoe je je daarvoor kunt inschrijven, vind je via deze link. Aarzel niet te lang met inschrijven. Er geldt namelijk per categorie een maximum aantal deelnemers. 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.