Uitslagen individuele afstanden Clubwedstrijd bekend

De uitslagen van de individuele afstanden van de Clubwedstrijden zijn op een rijtje gezet. De uitslagen van de marathons volgen ook binnenkort.

Klik hier voor de link naar schaatsen.nl om te zien hoe snel je zondag hebt gereden. Na twee clubwedstrijden worden er gescheiden klassementen opgemaakt voor jongens/meisjes en dames/heren per leeftijdscategorie. Ook zijn in de uitslagen leden van STC De Eskimo’s opgenomen. Als je dus een beetje puzzelt, kun je snel zien hoe je ervoor staat in het clubklassement.

Misschien vind je het ook leuk om te zien hoe je doet tegenover al jouw leeftijdsgenoten in Nederland? Via deze link kun je jouw categorie selecteren en per afstand(100, 300 en 500 meter) zien hoe goed je nu al bent. Na je volgende wedstrijd kun je dan zien of je nog hoger staat in de landelijke ranglijst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.