Sint breng nu al cadeaus in de Elfstedenhal

De Sint is is in het land. En dat was vandaag te merken tijdens de gewestelijke wedstrijden in de Elfstedenhal. Hij liet voor een flink aantal schaatsers cadeaus achter.

Er waren weliswaar geen punten te verdienen voor de Fryslân Cup, maar de Sint liet wel verschillende schaatsers PR’s uitpakken. Aangezien hij nog een paar weken in het land blijft, zal de Elfstedenhal binnenkort wel vol staan met schoenen. Maar of een schoen zetten inderdaad beter werkt dan hard trainen, is nog maar de vraag?

Een aantal schaatsers reed vandaag voor het eerst een wedstrijd. Dan rijd je dus sowieso een PR. Dat gold ook voor de schaatser die voor het eerst een nieuwe afstand probeerden te rijden. Hoe ze de wedstrijd ook reden, de ervaring van vandaag is in ieder geval leergeld voor de volgende wedstrijd. 

De komende twee weken staan er even geen individuele langebaanwedstrijden op het programma in de Elfstedenhal. Volgende week zondag is er wel een Mass Start voor de B- en C-junioren op het programma. Ook heel leuk. Op 8 december gaat het weer om de punten van de Fryslân Cup. Dus wees op 5 december voorzichtig met de pepernoten en chocoladeletters. Anders zakken ze naar de benen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.