Informatie over de clubwedstrijd van zondag 10 november 2019

Voor de deelnemers aan de clubwedstrijd van zondagmiddag hebben we nog wat informatie en tips op een rijtje gezet. Lees het even door, zodat je “goed beslagen ten ijs komt”.

Aanvangstijd

De wedstrijden beginnen om 16.30 uur, maar zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent. Voordat je aan de wedstrijd begint, moet je ervoor zorgen dat  je je hebt aangemeld, je spieren warm zijn, je materiaal in orde is, je het juiste bandje om je arm hebt en dat je weet tegen wie je rijdt en in welke rit dat is. Rond 15.45 uur zijn er mensen van de club aanwezig om jou op weg te helpen.

Aanmelden bij de tafel op het middenterrein

We vinden het fijn om te weten dat je er bent. Meld je dan ook bij binnenkomst even bij de “jurytafel” op het middenterrein. Als er nog laatste nieuws is over de wedstrijd, dan krijg je dat daar ook te horen.

Tijdschema en loting

Uiteraard ben je benieuwd tegen wie je het mag opnemen en hoe laat jouw ritten beginnen. Alle informatie vind je ook in de buurt van de “jurytafel” op het middenterrein. 

Marathonnummers

Na afloop van de individuele afstanden sluiten we de wedstrijden traditioneel af met de marathons. Daarvoor krijgen alle deelnemers een nummer, zodat we je bij de finish kunnen herkennen en in de uitslagen kunnen opnemen. Deze nummers kun je ophalen bij de “jurytafel”. Je krijgt nog te horen op welk moment je je nummer kunt ophalen.

Neem je helm mee!

Als je meedoet aan de marathon, vergeet dan je helm niet mee te nemen. Zonder helm, mag je geen marathon rijden. Heb je andere snijvaste kleding, scheenbeschermers, etc.? Trek het gerust aan tijdens de marathon. Veiligheid eerst!

Eten en drinken

Uiteraard kun je in het restaurant van de Elfstedenhal terecht voor een hapje en een drankje. Maar neem zelf ook wat eten en drinken mee voor tussen de wedstrijden door, zodat je fris blijft. Het is zonde als je tijdens de marathon opeens een “hongerklop” krijgt en daardoor niet meer vooruit kan komen.

Vragen?

Misschien rijd je vandaag voor het eerst een wedstrijd en weet je nog niet hoe alles werkt? Rond de baan zijn er heel veel clubgenoten, die jou graag willen helpen. Uiteraard kun je je ook even melden bij de “jurytafel”. Daar beantwoorden we dan direct jouw vraag of vragen wij iemand anders, die je verder helpt.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.