Elfstedenhal weer open, zaterdagtrainingen gaan door!

Zojuist ontvingen wij goed nieuws vanuit de Elfstedenhal. De machines draaien weer en we mogen weer schaatsen. Dit betekent dat we zaterdagmiddag weer kunnen trainen.

Eerder deze week meldden wij je dat er zaterdag niet kon worden getraind. Maar gisteren kwam het goede nieuws dat er twee machines kon worden geleverd. Deze zijn vrijdagavond en vannacht geïnstalleerd en getest. Vanmorgen gaven de technici groen licht om het ijs weer te gebruiken.

Dit betekent dat iedereen weer welkom is om vrij te schaatsen en dat wij bovendien vanaf 16.15 uur weer kunnen trainen. Ook de proefjes op de binnenbaan voor de beginnende jeugd gaan door.

Natuurlijk gaan de gewestelijke wedstrijden en de wedstrijden om de Fryslân Cup van zondag 3 november 2019 nu ook gewoon door. Dat betekent dus op tijd naar bed vanavond en morgen scherp aan de start!

Nu we het toch over wedstrijden hebben, brengen wij graag nogmaals de clubwedstrijden van zondag 10 november onder de aandacht. Voor een bedrag van 8 euro kun je twee afstanden en een mini-marathon rijden. Voor deze wedstrijden kun je je vanmiddag in het portaal de Elfstedenhal bij de inschrijftafel opgeven of via inschrijven.schaatsen.nl. Op deze link vind je ook alle informatie over wedstrijden.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.