Wil jij net zo goed worden als Marijke en Hendrik?

Je hebt ongetwijfeld al gelezen dat twee van onze clubgenoten afgelopen zaterdag de eerste marathon om de KPN Marathon Cup in Amsterdam hebben gewonnen. Marijke Groenewoud won de Dames Topdivisie en Hendrik Poelstra de Heren Beloftendivisie. Beiden Ferwerters zijn hun marathonloopbaan ooit begonnen met baanmarathons in Leeuwarden. En laat de Baancommissie Elfstedenhal nu net aanstaande zondag 27 oktober een baanmarathon in Leeuwarden organiseren. 

Dus wil je zelf ervaren waarom Marijke en Hendrik marathonschaatsen zo leuk vinden en daarin zo goed zijn geworden? Grijp dan de kans aan om zondag mee te doen. Je hoeft helemaal geen crack te zijn om mee te doen. Deze marathon is voor iedereen, van jong tot oud. We weten zeker dat je het een hele bijzondere en leuke ervaring vindt om met zijn allen tegelijk te starten en alles in de strijd te gooien om er een spectaculaire wedstrijd van te maken. Hoe meer strijd je levert tijdens een wedstrijd, hoe enthousiaster het publiek langs de kant wordt. En het maakt helemaal niet uit of je vooraan of achteraan rijdt. Vergeet dus ook niet om jouw familie en vrienden mee te nemen om jou langs de baan aan te moedigen. 

Zeker in de oudere categorieën zoeken wij nog deelnemers. De marathon is namelijk niet alleen voor de jeugd, maar ook bijzonder leuk voor Junioren en Senioren. Trommel dus je schaatsvrienden op en schrijf je massaal in voor de marathon van aanstaande zondag. Inschrijven kun je via deze link op Schaatsen.nl, als je een wedstrijdlicentie hebt. Op deze link vind je ook alle informatie over de wedstrijd. Heb je geen licentie? Ook dan kun je gewoon meedoen. Stuur dan een e-mail naar Douwe Brouwer via dhbrouwer@hotmai.com. Vermeld je in de mail jouw volledige naam en jouw geboortedatum? Dan regelt Douwe dat je kunt meedoen.

Dus aarzel niet en schrijf je in! Je zult er geen spijt van krijgen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.