Update storing Elfstedenhal: ook zaterdag geen trainingen

Zojuist ontvingen wij het bericht van de Elfstedenhal dat de trainingen van zaterdag 2 november 2019 helaas niet kunnen doorgaan. Dit heeft te maken met de storing in de technische installatie van de Elfstedenhal, die nog niet is verholpen.

Voor aanstaande zondag 3 november 2019 staan er ook gewestelijke wedstrijden en wedstrijden om de Fryslân Cup op de wedstrijdkalender. Of deze wedstrijden kunnen doorgaan, is op dit moment nog niet bekend. Bericht daarover volgt naar verwachting vrijdagmiddag. 

Opgeven voor de clubwedstrijden van zondag 10 november 2019

Volgende week zondag organiseren wij de eerste clubwedstrijden van dit schaatsseizoen. Het is leuk als er dan zoveel mogelijk leden meedoen. Wij hadden daarvoor aanstaande zaterdag een inschrijftafel geregeld tijdens de trainingen. Door de afgelasting van de trainingen kan dat nu helaas niet doorgaan.

Wij hebben nu iets anders geregeld. Je kunt je nu inschrijven per e-mail. Stuur daarvoor een mail naar tc@ferwerteriisclub.nl. Vermeld in de mail jouw volledige voor- en achternaam en geboortedatum. Om je inschrijving compleet te maken, kun je dan op zaterdag 9 november 2019 tijdens de trainingsuren het inschrijfgeld van 8 euro betalen in de Elfstedenhal. Voor dat bedrag mag je tijdens de clubwedstrijden twee individuele afstanden en een mini-marathon rijden. Alle informatie over de wedstrijden vind je hier.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.