Update storing Elfstedenhal: ook donderdag en vrijdag geen trainingen

De Elfstedenhal heeft ons laten weten dat er nog geen oplossing is gevonden voor de storing in de technische installatie. Dit betekent dat de trainingen van donderdag 31 oktober 2019 en vrijdag 1 november 2019 niet doorgaan.

Op dinsdag ontstond er een storing in de technische installatie. Sinds dinsdagavond liggen alle activiteiten op de 400-meterbaan en de binnenbaan. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing. 

Misschien dat in het weekend de ijsbaan weer beschikbaar is voor trainingen op zaterdag en de gewestelijke wedstrijd op zondag. Daarover valt op dit moment nog geen zinnig woord te zeggen. Zodra daarover iets bekend is, melden wij dat direct.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.