Tussenstanden Fryslân Cup staan online

Met de wedstrijd van zondag 3 november 2019 in aantocht, zijn veel schaatsers van de Ferwerter Iisclub erg benieuwd naar de tussenstanden van de Fryslân Cup. Inmiddels staan deze online.

Nu de eerste wedstrijden in Leeuwarden en Heerenveen zijn gereden, zijn ook de eerste punten verdeeld op weg naar de finale in maart 2020 in Thialf. Ze zeggen altijd: ‘Een goed begin is het halve werk.’ Voor een aantal Ferwerters geldt dat zeker. Zij hebben zich direct in de top van een aantal klassementen genesteld.

Mats Bendijk staat eerste op de Supersprint en 1500 meter bij de Heren Junioren C. Op de 500 meter staat hij tweede. Mayke Vriesinga is de huidige nummer twee op de Supersprint bij de Dames Junioren C. Lars Straver staat op de derde plaats bij de Supersprint Heren Junioren B. Hylke de Boer is de man van de lange adem en leidt het klassement op de 3000 meter bij de Heren Junioren B.

De competitie is nog vers. Er zijn nog heel wat punten te verzamelen. Wil je weten waar jij staat in de tussenstand?  Klik hier voor de tussenstanden in alle klassementen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.