Storing Elfstedenhal: dinsdag en woensdag geen trainingen!

De Elfstedenhal is getroffen door een mechanische storing. Hierdoor komen de trainingen van dinsdag 29 oktober en woensdag 30 oktober te vervallen.

Door een storing in de technische installatie is besloten om alle activiteiten op de 400-meterbaan en de binnenbaan voor dinsdag en woensdag te laten vervallen. De ijsmeesters zullen het ijs koelen op een temperatuur van -3 graden Celsius. Deze twee maatregelen moeten ervoor zorgen dat na het verhelpen van de storing het ijs zo spoedig mogelijk weer kan worden gebruikt.

Wil je de laatste ontwikkelingen in de gaten houden? Houd dan de website van de Ferwerter Iisclub in de gaten of volg de website en de sociale media van de Elfstedenhal. Daarop tref je het laatste nieuws aan.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.