Schrijf je de komende zaterdagen in de Elfstedenhal in voor de clubwedstrijden

Heb je geen wedstrijdlicentie, maar wil je toch meedoen aan de clubwedstrijden van de Ferwerter Iisclub op zondag 10 november aanstaande? Geen probleem, de komende zaterdagen kun je je in de toegangshal van de Elfstedenhal inschrijven.

Zaterdag 26 oktober zit Albertje Stormer achter de inschrijftafel. Op zaterdag 2 november neemt Jurgen Straver de taak op zich. We willen er namelijk een supergezellig evenement van maken en zoveel mogelijk leden van de Ferwerter Iisclub de kans geven om mee te kunnen doen. Je wilt na al die trainingen van de eerste weken vast wel weten hoe je ervoor staat? Daarom bieden wij de extra inschrijfmogelijkheden aan, om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken om mee te doen.

De kosten voor de wedstrijd bedragen 8 euro. Die kun je ter plekke voldoen. Voor dat bedrag rijd je een 100 meter, een 500 meter en een mini-marathon. De jongste pupillen rijden in plaats van een 500 meter een 300 meter. Alle informatie over de wedstrijd kun je vinden op deze link. En nogmaals denk niet dat je niet genoeg genoeg bent om mee te doen. Clubwedstrijden zijn vooral gezellig. En bovendien is het dé gelegenheid voor jonge schaatsers om kennis te maken met wedstrijdschaatsen. Maar ook alle Junioren en Senioren zijn natuurlijk van harte welkom.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.