Nieuw: Ferwerter Iisclub Marktplaats

We gaan je iets nieuws aanbieden: de Ferwerter Iisclub Marktplaats. Uit gesprekken rond de ijsbaan is naar voren gekomen dat hier wel behoefte aan is. Misschien heb jij er ook iets aan?

Als je gaat schaatsen is het belangrijk dat je over goed materiaal beschikt. De Ferwerter Iisclub biedt haar leden een uitgebreid kledingassortiment aan. Maar je hebt meer nodig dan alleen kleding om te kunnen schaatsen. Denk daarbij aan goede schaatsen, maar ook bijvoorbeeld een racefiets en skeelers voor de zomertraining. Deze zaken zijn vaak erg duur om nieuw aan te schaffen, waardoor je misschien wel kiest voor een mindere kwaliteit om je hobby toch betaalbaar te houden. Dat is zonde! Zeker als je bedenkt, dat andere leden nog spullen hebben liggen, die jij goed zou kunnen gebruiken. Zonder dat je daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen!

Daarom hebben wij besloten om de Ferwerter Iisclub Marktplaats op te richten. De plek om voor een redelijke prijs jouw nog goede gebruikte spullen aan te bieden. Zo maak je een ander blij en heb je zelf weer extra centjes om iets anders te gaan zoeken. Wij doen als vereniging niet kinderachtig. Je mag ook jouw clubkleding tweedehands aanbieden. Het is toch zonde om kleding zomaar weg te gooien, terwijl het nog goed is?

Via onze Facebookpagina en ons Twitter-account houden wij je regelmatig op hoogte van het assortiment. Ook komt er binnenkort een link via het menu op de website. De eerste artikelen staan al op de Ferwerter IIsclub Marktplaats. Ben je nieuwsgierig of wil je zelf iets verkopen? Klik dan hieronder op de link.

Ferwerter Iisclub Marktplaats

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.