Marijke Groenewoud blijft winnen

Na de marathonzege van zaterdagavond, was Marijke Groenewoud zondag de sterkste tijdens een mass start in Deventer.

Dat ze het ook anders kan dan alleen met een ontsnapping, liet Marijke Groenewoud zondag wel zien. Gehuld in het oranje wedstrijdpak van Tean EasyJet, versloeg de rijdster van de Ferwerter Iisclub het deelmemersveld in een massasprint. Ze mocht ploeggenote Elisa Dul daarvoor dankbaar zijn. Elisa Dul verzette veel “vuil werk” voor Marijke Groenewoud en zette haar perfect af voor de eindsprint. Daarin verwees ze skeeler- en schaatscrack Francesca Lollobrigida naar de tweede plek.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.