Hendrik Poelstra maak marathonsucces Ferwerter Iisclub compleet

Na Marijke Groenewoud sloeg nog een lid van de Ferwerter Iisclub toe tijdens de eerste wedstrijd om de KPN Marathon Cup. Hendrik Poelstra won de wedstrijd in de Divisie Heren Beloften.

De schaatser van Douma Staal pakte samen met Wabe de Rooij en Roel Bok een ronde op het peloton. In de finale rekende Hendrik Poelstra af met zijn medevluchters en pakte daarmee de eerste marathonzege van dit seizoen.

De pupil van trainer Siep Hoekstra liet zich enkele weken geleden nog gelden op de racefiets. Tijdens de woensdagavondwedstrijden bij LWV De Friesche Leeuw op Het Kalverdijkje in Leeuwarden liet hij zich deze zomer ook regelmatig van voren zien. Hendrik Poelstra heeft zijn goede vorm meegenomen naar het ijs.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.