Heb je je al ingeschreven voor de eerste Fryslân Cup-wedstrijd van zondag?

Aanstaande zondag 6 oktober wordt in de Elfstedenhal de eerste wedstrijd om de Fryslân Cup verreden voor de Pupillen en B- en C-Junioren met een KNSB-wedstrijdlicentie. Deelnemers kunnen zich nog inschrijven tot vrijdag 4 oktober(23.59 uur).

Deze wedstrijd is belangrijk voor Pupillen en Junioren B en C om de eerste punten te verzamelen voor de finale van de Fryslân Cup in het voorjaar van 2020. Deze wedstrijd in de Elfstedenhal is de eerste van een reeks van tien wedstrijden, waarvan er vijf in Leeuwarden en vijf in Heerenveen worden verreden. Deelnemers kunnen zondag de eerste stap in de richting van de finale zetten.

Heb je je nog niet ingeschreven, maar wil je je eventueel wel plaatsen voor de finale in Thialf? Twijfel dan niet en schrijf je in! Klik hier om je in te schrijven en voor alle belangrijke informatie over deze wedstrijd.

Klik hieronder voor de data en locaties van alle wedstrijden en het reglement van de Fryslân Cup.

Fryslan-Cup-2019-2020-reglement 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.