Goede tijden voor Ferwerters tijdens rustige gewestelijke wedstrijd

Het is herfstvakantie. Dat was zondagmiddag ook te merken in de Elfstedenhal. Veel schaatsers lieten de wedstrijd aan zich voorbijgaan. Zelfs Douwe Brouwer had een weekendje vrij.

Het handjevol Ferwerters dat meedeed, kwam goed voor de dag. Enkelen wisten zelfs nog een PR te rijden. Fenna Stavleu en Niek Bijma deden dat op de 100 meter. Jildou Hoekstra en Johan Talsma scherpten hun beste tijd aan op de 500 meter. Op de 1000 meter herhaalde Johan Talsma dat kunstje nog eens. De ander Ferwerters verbeterden weliswaar niet hun PR op de gereden afstanden, maar ze reden echt niet slecht. Na het marathonsucces van zaterdagavond van Marijke Groenewoud en Hendrik Poelstra, liet de Ferwerter Iisclub zien dat er nog veel meer toppers bij de club rijden.

Volgende week zondag is er weer een wedstrijd in de Elfstedenhal. Dan gaan we marathonschaatsen met jong en oud. Marathons leveren altijd spektakel op. Dus heb je je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel. Een marathon mag je namelijk niet missen!

Klik hieronder voor alle uitslagen van zondagmiddag.

Elfstedenhal, gewestelijke wedstrijd alle cat (4) 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.