Geschoonde uitslagen marathon brengen toch Ferwerters op het podium

De Baancommissie Elfstedenhal heeft inmiddels alle uitslagen van de marathon van zondag 27 oktober op een rijtje gezet. Nu er aparte klassementen voor dames en heren zijn opgemaakt, zijn er toch ereplaatsen voor schaatsers van de Ferwerter Iisclub.

Bij de Meisjes jongste Pupillen is Janna-Wietske van der Ende als eerste geëindigd. Lars Dijck haalde ook de Top 3 bij de Jongens jongste Pupillen. Hij eindigde als tweede. Bij de Meisjes oudste Pupillen staan er zelfs twee Ferwerters bij de eerste drie. Ninne Brecht Oosterhof werd tweede en Welmoed van der Wielen derde. Ook bij de Jongens oudste Pupillen viel er een succes voor de Ferwerter te noteren met een tweede plek voor Niek Bijma.

Ook bij de Junioren en Senioren ging het niet slecht. Elbrich Nicolay werd tweede bij de Dames C-Junioren, ondanks een valpartij op het laatste rechte stuk. Mathijs Buma wiste bij de Heren Junioren C de derde plaats te veroveren. Daniek Sipma en Lars Straver reden als B-junioren mee met de Senioren. Door gebrek aan tegenstanders werden ze automatisch eerste in hun categorie. Henk Dijkman was als Senior succesvol voor de Ferwerter Iisclub met een tweede plaats.

Alle uitslagen vind je in in het document hieronder. Je kunt alle klassementen bekijken door op de tabbladen te drukken.

Uitslag marathon nr 2 site 2019-10-27

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.