Geen PR-regen in de Elfstedenhal

Ondanks het druilerige weer en de PR-wedstrijden als naam van de wedstrijd, bleef de oogst zondagmiddag in de Elfstedenhal beperkt tot een handjevol persoonlijke records. Van de schaatsers van de Ferwerter IIsclub nam er maar één een PR mee naar huis.

Lag het aan de buitentemperatuur, de luchtvochtigheid, de hardheid van het ijs of toch aan het beperkte aantal trainingsuren? Wie zal het zeggen? De schaatsers reden vandaag best aardige tijden, maar de meeste ritten waren helaas niet snel genoeg voor een persoonlijk record. Alleen Nine Brecht Oosterhof wist namens de Ferwerter Iisclub haar PR op de 500 meter aan te scherpen. Anderen kwamen wel in de buurt van hun PR, maar konden helaas niet de kers op de taart plaatsen.

Maar het seizoen is nog pril. Volgende week staat er alweer een gewestelijke wedstrijd op het programma in de Elfstedenhal. Misschien zijn de omstandigheden in de hal dan ideaal en zijn de benen sterk genoeg om dan alsnog een PR te rijden.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.