Vrij schaatsen voor bovenbouw basisschool tijdens Open Dag Elfstedenhal

Op 3 december 2019 viert de Bond van IJsclubs van het Gewest Fryslân haar 100-jarige jubileum. Speciaal voor deze gelegenheid mogen leerlingen uit groep 5 t/m 8 van alle Friese basisscholen op zaterdag 19 oktober 2019 gratis schaatsen in De Elfstedenhal en Thialf.

Dus ben je lid van de Ferwerter Iisclub en zit je in groep 5, 6, 7 of 8 van de basisschool? Dan ben je op zaterdag 19 oktober van harte welkom om je van 13.30 uur tot 15.30 uur uit te leven op het ijs van onze thuisbaan, De Elfstedenhal. Wil je je wel vooraf per mail aanmelden via het mailadres tc@ferwerteriisclub.nl? Dan weten wij in ieder geval op dat we op jou kunnen rekenen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.