Tijdrit Ferwerter Iisclub door slecht weer uitgesteld naar maandag 16 september

Woensdagavond tegen de klok van zes uur regende het en waaide het flink in Ferwert. Ook de opkomst van deelnemers was klein door het slechte weer. Genoeg redenen om de tijdrit niet door te laten gaan. Maar niet getreurd. Douwe Brouwer en Klaas Elting planden direct een nieuwe datum.

Maandag 16 september 2019 is de herkansing. De weersverwachtingen zijn goed. Er is dus geen enkele reden om niet mee te doen aan het Open Kampioenschap Tijdrijden van de Ferwerter Iisclub. De deelname is vrij. Dus ook als je geen lid bent van de Ferwerter Iisclub mag je gewoon meedoen. Dus heb je een racefiets en een fietshelm(verplicht) en wil je strijd aangaan met een vriend, vriendin, buurman of clubgenoot? Je bent van harte welkom. En ook hier geldt: hoe meer deelnemers, hoe meer strijd!

De jongens en meisjes tot 12 jaar en van 12 t/m 15 jaar rijden een tijdrit over 9 kilometer. De dames en heren van 16 t/m 40 jaar(senioren) en 40 jaar en ouder(masters) fietsen de dubbele afstand van 18 kilometer. Voor jongens/meisjes en dames/heren worden per categorie gescheiden klassementen opgemaakt. Binnen iedere categorie zijn er dus drie medailles te winnen.

De wedstrijd voor de jeugd begint om 18.00 uur en aansluitend starten direct de senioren en masters. De start is bij de Gemeentewerf op de Kleasterwei 41 in Ferwert. Daar vindt na afloop ook de prijsuitreiking plaats in de kantine.

Deelnemers kunnen zich bij voorkeur per e-mail aanmelden bij Douwe Brouwer op het e-mailadres dhbrouwer@hotmail.com. Bij vragen of voor informatie is hij ook telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-53423750. Het inschrijfgeld van € 5,00 betalen de deelnemers bij de start.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.