Inloopavond clubkleding

Op donderdagavond 19 september 2019 organiseert Albertje Stormer een speciale inloopavond voor clubkleding. Tijdens deze avond kun je kleding passen en kopen. Pak dus voor die tijd je Ferwerter Iisclub-kleding uit de kast en kijk of je die nog past.

Belangstellenden zijn op 19 september tussen 19.00 en 20.00 uur van harte welkom aan de Aalsumerpoort 4 in Dokkum. De voorraad clubkleding van de Ferwerter Iisclub is goed aangevuld. De jasjes, broeken en pakken zijn weer in alle maten aanwezig. Er is dus een ruime keuze voor iedereen. Eventuele bestellingen kun je alvast doorgeven via clubkleding@ferwerteriisclub.nl

Let op: Helmen zijn alleen nog op bestelling verkrijgbaar!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.