DOE JE MEE AAN DE TIJDRIT VAN DE FERWERTER IISCLUB?


Op woensdagavond 11 september 2019 organiseert de Ferwerter Iisclub het open kampioenschap tijdrijden van Ferwerderadiel. De deelnemers strijden die avond op de racefiets om de felbegeerde Willem Jansma Bokaal. Er zijn verschillende categorieën voor de jeugd, senioren en masters bij de dames en heren.

De deelname is vrij, dus ook voor niet-leden van de Ferwerter Iisclub. Dus heb je een racefiets en een fietshelm(verplicht) en wil je strijd aangaan met een vriend, vriendin, buurman of clubgenoot? Dan kun je gewoon meedoen.

De jongens en meisjes tot 12 jaar en van 12 t/m 15 jaar rijden een tijdrit over 9 kilometer. De dames en heren van 15 t/m 40 jaar en 40 jaar en ouder fietsen de dubbele afstand van 18 kilometer.

De wedstrijd voor de jeugd begint om 18.00 uur en aansluitend starten de senioren en masters. De start is bij de Gemeentewerf op de Kleasterwei 41 in Ferwert. Daar vindt na afloop ook de prijsuitreiking plaats in de kantine.

Deelnemers kunnen zich bij voorkeur per e-mail aanmelden bij Douwe Brouwer op het e-mailadres dhbrouwer@hotmail.com. Bij vragen of voor informatie is hij ook telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-53423750. Het inschrijfgeld van € 5,00 betalen de deelnemers bij de start.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.