Opgave Trainingsweekend Ameland 13–14–15 september 2019

Heb je het al gehoord? De voorbereidingen voor het jubileum-trainingsweekend op Ameland zijn al in volle gang. Dit jaar wordt het trainingsweekend voor de 20ste keer georganiseerd! En daar wil jij natuurlijk bij zijn!
Voorgaande jaren zijn er verschillende vormen van ‘trainingen’ georganiseerd. Een greep uit de ‘vroegere’ draaiboeken levert het volgende op: dauwtrappen, run-bike-run, sur5all, Vleijen-parcours, levend Stratego, kapitein-spel, strandtraining, blind volleybal, ruil-spel, ik-ga-op-trainingsweekend-en-neem-mee en zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Dit jaar is het streven om van alles wat terug te laten komen onder leiding van fanatieke spelleiders en trainers. Dit alles in en rond de vertrouwde kampeerboerderij ‘de Molenhof’.
Het zou echt geweldig zijn als er ook ‘oud’-Amelandgangers’ meegaan. We proberen iedereen zoveel mogelijk persoonlijk te benaderen, maar stuur deze nieuwsbrief ook vooral aan elkaar door. Zo hopen we er met elkaar een fantastisch jubileum weekend van te maken.
Om iedereen de gelegenheid te geven om mee te kunnen, ook als dat niet een heel weekend lukt, hebben we alleen dit jaar een spectaculair aanbod! Je kunt namelijk ook het ‘jubileum-arrangement’ boeken. Je komt dan één in plaats van twee nachten, maar kunt wel de sfeer proeven!
Jij kunt erbij zijn, maar vol = vol !. Geef je daarom snel op en verzeker je van een (stapel)bed in de nostalgische slaapzaal op Ameland! Met elkaar gaan we zorgen voor een gezellig, ontspannen, sportief én fanatiek (in de breedste zin van het woord!) weekend van maken!

Geef je op via dit formulier ! En stuur het naar tc@ferwerteriisclub.nl

Sportieve groet van de jubileumorganisatie
Thiadlinde Gaastra, Klaas Elting, Idsert Wijnia,
Douwe Brouwer, Nynke Hoekstra, Klaas Poortinga en Rixt Elting

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.