Princehoftocht op Koningsdag

Heb je geen zin om op Koningsdag over de vrijmarkt te slenteren? Dan bieden wij je een sportief alternatief: de 39e Princehoftocht.

Wil je de tocht samen fietsen met andere leden van de Ferwerter Iisclub? Om 08.00 uur vertrekt een “Ferwerter Iisclub-ploeg” uit Earnewâld.

Hieronder vind je de belangrijkste informatie.

 
39e PRINCENHOF TOERTOCHT
Koningsdag 27 april 2019

Toerfietsclub Frisia organiseert de traditionele Princenhoftocht op Koningsdag 2019. Op de speciale herinneringsmedaille van dit jaar staat de grijze snip. Voor het inschrijven van deelnemers, die een NTFU-ledenpas of KNWU-licentie hebben, gebruiken we het programma Scan & Go. We kunnen u als deelnemer hiermee vlot inschrijven.

De 100 kilometer tocht voert u door de mooiste weidegebieden, de bossen van de Friese wouden en natuurlijk langs prachtige watergebieden.

Voor de 50 kilometer tocht is een fraaie route uitgezet in het gebied rond Earnewâld en omstreken, De Leyen en het Burgemermar.

Beide routes zijn uitgepijld. Start en finish in Earnewâld is ook nu weer bij Restaurant Partycentrum Wester, Wiidswei 32. Voor de 100 kilometer kunt u ook starten bij Hotel & Restaurant de Stripe, Duerswâld 23, Wijnjewoude.

GPS. Beide routes zijn ook in GPS beschikbaar en zijn nu te downloaden via de website van de NTFU via de link www.ntfu.nl/kalender. Vul onder het kopje Zoektermen “Princenhoftocht” in. Klik op de naam van de tocht en u vindt alle gegevens.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.