Holland Cup 2019

Op 3, 4 en 5 mei wordt in Heerde op de 200 meter Vesmaco skeelerpiste voor de twaalfde maal het Internationale skeelerevenement georganiseerd, onder de naam HOLLAND CUP Powered by Univé.

Bij dit internationale evenement strijden deelnemers en deelneemsters in de categorieën Kadetten, Youth, Junioren en Senioren in 2 verschillende categorieën om geldprijzen. Inschrijfkosten zijn 25 euro tot 5 april daarna wordt het duurder.

Er is een Sprint- en een Lange afstandsklassement. De sprinters rijden een 300 en een 500 meter, series in de morgen of middag en finale einde middag – avond. De lange afstandsrijders rijden een puntenkoers en een afvalkoers.
Er word deze 3 dagen gestreden om een grote pot met prijzengeld.

Info over deze wedstrijden is te vinden op www.skeelerhuus.nl

Meetellend voor de Europa Cup 2019. In 2018 werd op deze piste voor het wereldkampioenschap gestreden. In 2019 zal de Holland Cup vooraf worden gegaan door een tweetal marathons in Steenwijk en Heerde. Hier zal worden gestreden om de normale prijzen, maar over de beide marathons zal bij de Senioren een apart klassement met een extra groot prijzenschema worden geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.