Uitnodiging Stedentoernooi Nijmegen

Beste schaatsers,

Hierbij nodigen wij jullie vereniging uit om deel te nemen aan het Stedentoernooi op zondag 24 maart 2019. Met deze wedstrijd sluiten wij traditiegetrouw het schaatsseizoen in Nijmegen af. Jullie vereniging komt uit voor de stad waar de vereniging gevestigd is. Elke Stad (team) heeft een Burgemeester (teamleider) die het team samenstelt en aanmeldt voor de wedstrijd.

Een Stad bestaat uit 8 deelnemers. De Stad wordt samengesteld uit de volgende categorieën: junior C, junior B, junior A en een (neo-)senior. Per categorie moet één dame en één heer deelnemen.

Junioren C en B rijden een 500m en een 1000m.

Junioren A en (neo-)senioren rijden een 500m en een 1500m.

Het toernooi wordt afgesloten met een ploegenachtervolging over 6 ronden. Er wordt gestart met 3 rijders die allemaal moeten finishen, de tijd van de 3e rijder telt. Voor dit team mag de club zelf de beste selectie kiezen.

Inschrijven kan via de site https://inschrijven.schaatsen.nl. Selecteer langebaan, Nijmegen (Triavium) en vervolgens kies je het ‘Stedentoernooi’ op 24 maart. Door een rijder van jullie stad (club) in te schrijven op afstand Stedentoernooi 3333m en te betalen staat deze stad ingeschreven. De kosten per Stad bedragen €80,00. Je hoeft dus niet iedere rijder apart in te schrijven, tenzij jullie reserverijders hebben.

Bij inschrijving ontvangen we graag uiterlijk zaterdag 23 maart de samenstelling van het team via e-mail: inschrijven.bgp@gmail.com.

Wij hopen jullie team op 24 maart in Triavium te kunnen verwelkomen!

Met vriendelijke groeten,

Baanvereniging Gelderse Poort

· E-mail: inschrijven.bgp@gmail.com
· Website: www.bgpnijmegen.nl
· Twitter: @bgpnijmegen
· Facebook: bgpnijmegen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.