De Zilveren Bal zoekt enthousiaste vrijwilligers

Hallo sportieveling,

Ook dit jaar wordt de Zilveren Bal weer georganiseerd. We zijn op zoek naar vrijwilligers en sturen daarom deze mail naar jullie ijsclub. Zou je deze mail willen delen met jullie leden? (bij voorkeur vanaf ongeveer 17 jaar).

Wellicht dat je al bekend bent met de Zilveren Bal, zo niet, check dan onderstaande link voor de vette aftermovie!
https://youtu.be/30lBN_TyNSw

De Zilveren Bal is ’s werelds snelste schaatsshow en vindt dit jaar ook weer plaats in de Elfstedenhal te Leeuwarden. Op 15 maart verschijnen onder andere Floris Root en Laurent Dubreuil aan de start. Daarnaast doen er maar liefst rond de 180 schaatsers mee aan het juniorentoernooi op zaterdag 16 maart!

Om dit fantastische evenement in goede banen te leiden zijn wij hard op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers voor de beide dagen. We zijn op zoek naar invulling van de volgende functies:

–      Ticket- en/of muntverkoop

–      Levend logo (check de aftermovie op 1:22 om een idee hiervan te krijgen, goed kunnen schaatsen is een vereiste)

–      Op- en afbouw (donderdag, vrijdag en zaterdag)

–      Crowd control

–      Accreditatie (controle bezoekers, VIP’s en sporters)

–      (Mobiele) catering (bij voorkeur horeca-ervaring en minimaal 18 jaar)

 Aangezien dit spektakel volledig in het teken staat van schaatsen, lijkt ons dit echt iets voor jou!

Je krijgt er een gezellige dag, unieke ervaring en enthousiast team voor terug. Daarnaast staat het ook nog eens erg gaaf op je CV.

Enthousiast geworden? Ga voor meer informatie of je aanmelding naar: https://dezilverenbal.nl/vrijwilligers/.

Vragen kunnen altijd gestuurd worden naar vrijwiligers@dezilverenbal.nl. Ik zie de aanmeldingen graag tegemoet!  

Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groet/kind regards,

Kiki Merkies
Vrijwilligerscoördinator 

Tel: 06-26032904

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.