De Hutspot Race

De welbekende Hutspot Race zal weer worden georganiseerd op zondagavond 24 februari. De inschrijving is al geopend en staat op inschrijven.schaatsen.nl. We krijgen er veel vragen over, dus voor wie hier onbekend mee is, je kunt je ook opgeven via tc@ferwerteriisclub.nl of zaterdag 2 februari bij de inschrijftafel in de Elfstedenhal.

Geef je snel op dan kunnen we aan de slag met de indelingen. Via deze link: https://inschrijven.schaatsen.nl/#/wedstrijd kom je meteen op de goede pagina terecht (even wachten tot de wedstrijden geladen zijn) en dan zoek je naar: Hutspot Race, op zondag 24 februari.

We hebben weer tijdrijden voor de clubprijzen, (de tussenstand van de clubkampioenschappen staat binnenkort op de site). En natuurlijk marathon rijden voor de hutspot, ploegen achtervolging en eventueel een estafette voor de liefhebbers; kom met een leuk team en een originele naam.
Als afsluiting van het schaatsseizoen maken we er een gezellige avond van met een beetje strijd, de laatste pr’s en veel plezier.

Zet het alvast in je agenda! Rijders die op andere dagen dan zaterdag trainen kunnen uiteraard ook mee doen.

De avond begint om 16:30 uur.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.