Clubwedstrijd en Zomertrainingen

Clubwedstrijd

De rijders van de buitenbaan hebben zich weer massaal opgegeven voor de clubwedstrijden op 24 februari. De startlijsten van de clubwedstrijd vind je zondag 24 februari op www.ferwerteriisclub.nl. Ook het tussenklassement van de clubkampioenschappen staat op de website. Na deze clubwedstrijden staat het eindklassement vast.

Na het tijdrijden en de minimarathons organiseren we deze keer een estafette. Wij proberen gelijkwaardige teams samen te stellen. Ieder team bestaat uit een snelle rijder, een gemiddelde rijder en een  langzame rijder. Dan gaat zeker een spannende strijd opleveren!

Maar daarvoor moeten we wel vooraf weten wie er meedoen. Mail daarom snel je naam naar tc@ferwerteriisclub.nl of geef het zaterdag in de ijshal door. Dan zorgen we samen voor een spectaculaire afsluiting van het seizoen.

Zomertrainingen

De schaatstrainingen naderen hun einde en dan kijken we dus alweer vooruit naar het volgende seizoen. Daarvoor is het belangrijk dat je je tijdens zomer al goed voorbereidt. Daar helpen we je uiteraard mee.

Op maandag verzorgen we de skeelertrainingen. Eerst zijn de kleintjes aan de beurt van 18.30 uur tot 19.30 uur. Voor hen organiseren we 10 lessen. Vervolgens zijn zijn oudere de jeugd en ouderen aan de beurt van 19.30 uur tot 20.30 uur. De kosten voor de skeelertraining bedragen € 20.00.

Op vrijdagavond is het tijd voor de droogtrainingen. Deze trainingen starten om 19.00 uur. Ook deze trainingen kosten € 20.00.

Alle zomertrainingen vinden plaats op de skeelerbaan in Ferwert.

Dus wil je de volgende winter snelle tijden rijden? Geef je dan snel op via tc@ferwerteriisclub.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.