Nieuwsbrief januari

Laatste lessen 
Het schaatsseizoen vordert, op 23 februari zijn de laatste lessen voor de zaterdag groepen. Dan zijn we al weer 22 keer naar Leeuwarden gereden om daar lekker te kunnen trainen. Hierbij het overzicht van alle laatste lessen:
zaterdag 23 februari,
maandag 11 maart,
dinsdag 12 maart,
woensdag 13 maart,
donderdag 28 februari,
vrijdag 1 maart. 

Tarieven extra lessen 
Er wordt vanaf 19 januari tot einde seizoen nog per les afgerekend. Dus wil je nog wat extra trainen geef je dan nu op; jeugdschaatsen 8 euro voor de donderdagavond, BC junioren en volwassenen 9 euro.
Nieuwe schaatsers betalen ook deze tarieven indien ze deze laatste periode nog mee komen schaatsen. 
Geef je op via ledenadministratie@ferwerteriisclub.nl.

Proefjes Binnenbaan
De proefjes op de binnenbaan, het meetpunt van je vorderingen, worden gehouden op 2 februari. Zorg voor scherpe schaatsen en doe je best. Het is het begin van een nieuwe indeling en voor volgend seizoen belangrijk dat we daar goede gegevens voor hebben.

Hutspot Race
De bekende beruchte hutspot race is op zondag 24 februari. De inschrijving is al geopend en staat op schaatsen.nl. Geef je snel op via inschrijvingen, dan kunnen we aan de slag met de indelingen. Alle leden kunnen mee doe ook zij die op andere dagen trainen dan zaterdag. 
We hebben weer tijdrijden voor de clubprijzen, marathon rijden voor de hutspot, ploegen achtervolging en eventueel een estafette (stel zelf je ploeg samen!).
Als afsluiting van het schaatsseizoen maken we er een gezellige avond van. Zet deze datum alvast in je agenda. We beginnen om 16:30 uur.

Ameland Kamp
Het Amelandkamp gaat dit jaar weer door en wel op 13,14 en 15 september. Geef je alvast op via tc@ferwerteriisclub.nl. Ook oud Amelandkamp-gangers zijn van harte welkom op deze 20ste jubileum editie.

TC Ferwerter Iisclub 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.