Nieuwsbrief november

Betalingen 2e termijn en natuurijsleden
Bij de Rabobank is de inning van de tweede contributietermijn voor de trainingsleden die rijden op in de 11-Stedenhal gepland. De betalingsdatum is gesteld op 6 december 2018. Wij willen u daar met deze mededeling op attenderen.
Ons voornemen is om de 3e termijn op 26 januari 2019 van u te ontvangen, wederom via een incasso.
Ook de betaling van de jaarcontributie voor de leden van de natuurijsclub is ingesteld op 6 december. Uiteraard hopen we op ijsvertier op de buitenbaan in de loop van de komende winterperiode.

Betaling nieuwe leden na nota
In de loop van het seizoen schrijven veel nieuwe leden zich in. Dat is uiteraard heel verheugend. De nieuwe leden krijgen na hun aanmelding van mij een nota met het verzoek om het gevraagde bedrag te betalen. Soms geeft dat misverstanden, omdat toestemming is gegeven voor betaling via incasso. Dat krijgen we in het eerste jaar niet altijd goed op orde. We kiezen daarom in het eerste trainingsseizoen voor toezending van een rekening met het verzoek die te voldoen. Bij blijvend lidmaatschap zal de betaling in volgende jaren via incasso verlopen.

Privacybeleid
In de afgelopen periode bezochten twee bestuursleden voorlichtingsbijeenkomsten over de nieuwe privacywetgeving. Met behulp van een beschikbaar gesteld programma is werk gemaakt van een eerste versie van het privacybeleid van de ijsclub. In de loop van het seizoen moet hier nog verder aan worden gewerkt. Het document dat is ontwikkeld is vanaf 6 december te vinden op de website onder het kopje ‘Lidmaatschap’.

met vriendelijke groeten // namens het bestuur // Bart van der Sloot, penningmeester

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.