Pupillen A & B, rijd zondag de 700 meter!

Een dringende oproep van trainer Klaas Elting van de Ferwerter Iisclub aan alle pupillen A & B-rijders op de ijsbaan in Leeuwarden “Rijd zondag tijdens de baanwedstrijd de 700 meter.” En die oproep doet Klaas niet zonder reden.

“Als je een scherpe tijd op de 700 meter neerzet, dan kun je je plaatsen voor het officieuze Nederlands Kampioenschap voor Pupillen in Groningen”, vertelt Klaas. “Een wedstrijd in januari 2019 die je als pupil niet wilt missen.” De beste pupillen van ons land binden daar de strijd met elkaar aan. Bijna alle grote Nederlandse schaatsers stonden daar in het verleden aan de start.

Heb je je nog niet ingeschreven voor deze wedstrijd op 28 oktober? Schrijf je dan nog snel in via onderstaande link:

Inschrijven 700 meter !

Je kunt je nog inschrijven tot en met 25 oktober 2018 Heb je je al ingeschreven voor de 100 en 500 meter? Geen probleem! Je kunt je inschrijving nog omzetten naar de 700 meter. Stuur daarvoor uiterlijk vrijdag een mail naar joke.wittenberg@wxs.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *