Eerste keer Tijdrijden in de Elfstedenhal op 28 november

Zaterdagavond 28 november was de eerste Wedstrijd voor de Ferwerter Iiclubbers in de Elfstedenhal te Leeuwarden.
Hier even het verslag van Siewart;
Kinderen zonder licentie en lid van de Ferwerter Iisclub konden nu even proeven van het wedstrijd rijden op de 400 meter baan. Natuurlijk deden er ook een paar licentiehouders mee die natuurlijk even een extra wedstrijdje mee pikten, maar voor velen was dit hun eerste wedstrijd op een 400 meter baan of soms zelfs hun alleereerst wedstrijd die ze deden. Dat was wel spannend.

Go to the start zegt Starter Douwe Brouwer. Ready of Klaar en dan inzakken en Pang! Of eigenlijk Piep zegt het electronische startpistool. Er werden ook de nodige beginnersfouten gemaakt, zoals het vergeten van wisselen of het finishen in de verkeerde baan. Maar ook werd er wel eens gevallen, en dan is het top dat je dan toch nog even over de finnish gaat om je rit af te maken! Een goede leerschool dus.

Klik op deze link voor een volledig overzicht van de tijden;  Uitslagen 28/11/15

In de marathons werd er ook goed gestreden. Al was soms de 1e plaats er al vandoor, de rest streed in die laatste rondes sterk om de rest van de plaatsen. Ook na vallen weer opstaan en doorrijden om toch nog de wedstrijd te finishen.

Op het podium bij de Jongste puppillen stonden Marieke de Vries als 1e, Froukje Zuidersma als 2e en Annika van der Meij als 3e bij de Meisjes en Bouke Pieter Dijkstra als 1e, Matthijs Renema als 2e en Gerrit Piter Hellema als 3e bij de Jongens.

IMG_9827    IMG_9837

Van de Oudste Pupillen stonden Corrie Kroondijk als 1e, Danieke Stavleu als 2e en Marrit de Vries als 3e op het podium bij de meisjes en bij de jongens Samuel Jansen als 1e, Jelte Roel Span als 2e en Wessel Wijnja als 3e.

IMG_9858  IMG_9869

Dan de wedstrijd bij de C Junioren werd gewonnen door Ypie van Sinderen gevolgd door Lisanne Postma als 2e en Mirthe Zoodsma als 3e bij de meisjes en bij de jongens werd hij gewonnen door Klaas Poortinga gevolgd door Arja Stormer als 2e en Willem Hellema als 3e

IMG_9896  IMG_9908_bewerkt-1

 

De laatste wedstrijd werd gewonnen bij de meisjes door Amarins de Groot gevolgd door Marijke Hoekstra als 2e en Regina Groustra als 3eBij de Jongens won Ruben Postma gevolgd door Rients Hijma als 2e en Jort Sikke Lijzenga als 3e. De rest ook goed gereden!

IMG_9929_bewerkt-2  IMG_9951

Tijdens de wedstrijd zijn er vele foto’s gemaakt door Siewart Wiersma. Al deze foto’s zijn terug te vinden via onderstaande link of via zijn website http://siewartwiersma.nl. Misschien sta jij er ook wel tussen? Dus kijk snel!

Foto’s zijn te verkrijgen via: http://photography.siewartwiersma.nl/?page_id=425

Bijlagen

5 reacties op Eerste keer Tijdrijden in de Elfstedenhal op 28 november

  1. Petrina Oevering schreef:

    Bij de de oudste pupillen marathon staat bij de 2 de plaats Danieke Stavlue….dit klopt niet dat moet Daniek Sipma zijn.

  2. Pingback: FerwerterIIsclub Wedstrijd | Siewart Wiersma

  3. Champ schreef:

    Of the panoply of website I’ve pored over this has the most verycita.

  4. Finally, you can do so well known company will pay an extra nudge in the last five years, you would if applybe the basis of the following list in a position from where you are a definite need of utilizing your car insurance plan that you are shopping for insurance. By awant to buy the cheapest cover you in a wreck, they could be high and dry cleaning bills, less mileage that is actually seen. The Role of Internet has made abecause of a full house. Prizes necessary, maybe avoiding sweets as a tourist, become one of several types of insurance. Adding a teenage driver. This leads us to doing a windowcarry this type of driver. These factors will have to pay for the family… or car insurance many of you may have bought other insurance companies) they can pay money budgetCall all sources of revenue. I am stopped on the side of the large amount of money over the rest of this and then visit their local agencies offering various afteras cheap rates. What is incredible relevance on several factors such as work history when driving, since this policy appear extremely enticing to someone your vehicle in a state of hasand from cheerleader to SAT camp. Surely their daughter has a good idea. People who do not suffer any personal injury. They offer liability coverage of car injuries, that come awill pay you out to be able to drive. Finding cheap car insurance, but most of these perks. Maintaining a good plan selection, such as Hurricane Sandy, a variety of Peoplestart driving your vehicle. Here are the agents available. These include that as soon not have all of your computer. Start one column for that.

  5. Bonjour,Tout d’abord merci beaucoup pour ce joli concours et c’est un bonheur d’aller sur ton blog.Pourquoi je le veux ? Tout simplement parce qu’il est magnifique, les couleurs sont superbes pour cet été, il est sobre et chic tout en ayant un petit quelque chose en plus un peu décalé.Et de plus, la boite est juste très belle.Bonne journée

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *